Amsterdam
+31630386237
hp@ligthart.com

LIGTOL

Ligtol Interim biedt diensten aan op het gebied van interim-management en advies. Oprichter Hans-Peter Ligthart is beschikbaar voor een aanstelling als interimmanager. Vanuit zijn ervaring is Hans-Peter in staat om verandering te managen in deze, door digitalisering gedreven, snel veranderende wereld. Ik kom het beste tot mijn recht in situaties waar technologie een belangrijke plaats inneemt.

Aanpak

Leg mij uw probleem voor, ik doe een “quick scan” en stel op basis daarvan een plan van aanpak op.

Ik neem een “tas vol” met management theorieën en ervaring mee om tot een passende aanpak te komen.

Blog

Met de blogs op deze site deel ik mijn kennis en ervaring op het gebied van digitalisering, toezicht en leiderschap. Het schrijven van blogs helpt mij tevens m’n gedachten te structureren.

Mijn blog’s verschijnen ook op:

Ligtol voor een gesmeerde organisatie.

De naam Ligtol komt van “Ligthart Olie” het stookolie bedrijf van mijn vader uit de jaren 50/60. In 1959 werd aardgas gevonden in Groningen. De transitie van stookolie naar aardgas was disruptief voor de handel in stookolie en Ligtol hield op te bestaan. Ik heb de naam in ere hersteld.

Tegenwoordig is Ligtol een soort Haarlemmerolie voor organisaties. Nieuwe technologieën zorgen ook nu voor disruptie.  Ligtol leidt u door deze veranderingen. Met dit blog deel ik mijn kennis op het gebied van digitalisering, toezicht en leiderschap. Het schrijven van blogs helpt mij tevens m’n gedachten te structureren.

Haarlemmerolie was een middel uit de zeventiende eeuw. Het werd aangeprezen omdat het tegen alle kwalen zou helpen.

Haarlemmerolie

Ligtol

Disclaimer: Blog zijn geschreven in het Engels of Nederlands. Over het algemeen niet vertaald. Je ziet dus verschillende blogs per taal.

copyright Ligtol 2020