Amsterdam
+31630386237
hp@ligtol.nl

Ligtol Interim Management

Voor digitale technologie gedreven verandering

WAAR KOMT DE NAAM LIGTOL VANDAAN?

De naam Ligtol komt van “Ligthart Olie” het stookolie bedrijf van mijn vader uit de jaren 50/60. In 1959 werd aardgas gevonden in Groningen. De transitie van stookolie naar aardgas was disruptief voor de handel in stookolie en Ligtol hield op te bestaan. Ik heb de naam in ere hersteld.
Tegenwoordig is Ligtol een soort Haarlemmerolie voor organisaties. Nieuwe technologieën zorgen ook nu voor disruptie. Ligtol leidt u door deze veranderingen met als doel disruptie van uw business te voorkomen.
Ligtol voor een gesmeerde organisatie.
Haarlemmerolie was een middel uit de zeventiende eeuw. Het werd aangeprezen omdat het tegen alle kwalen zou helpen.

Read more about us

TEAM

Ligtol is opgericht door Hans-Peter Ligthart. Hans-Peter heeft een brede ervaring als vakinhoudelijk expert en als leidinggevende bij profit en not for profit ondernemingen in diverse sectoren en vakgebieden, te weten; Onderwijs en Onderzoek, Innovatie Projecten, e-commerce, Business Unit Manager, Cloud Computing, Project Management, Sales
Telecommunicatie (Internet & Telefonie), Marketing, Sales, Product Management en Channel Management
Hans-Peter helpt uw organisatie navigeren in deze complexe digitale wereld. Als technisch generalist is hij in staat om complexe IT omgevingen te doorzien. Als ervaren leider zet hij de organisatie neer om resultaat te behalen. Met zijn zakelijke aanpak geeft hij onderbouwing en duidelijke kaders over de (in)richting. Zijn expertise ligt daarbij op de business IT, m.a.w. de inzet van digitale technologie in uw primaire proces.

Hans-Peter Ligthart

Interim Manager voor digitale technologie gedreven verandering

Read more

Referenties

Don’t take our word for it – here’s what our clients say:

Hans-Peter heb ik leren kennen als een kritische mens met een zeer gezonde kijk op de wereld om hem heen. Vakinhoudelijk is het fijn om met hem te kunnen optrekken, weet waar hij het over heeft en kan met een gezonde zakelijke blik een team motiveren om verder te gaan. Met Hans-Peter heb ik samengewerkt in een grote aanbesteding ten behoeve van een softwaredistributie dienst. Dit met zeer veel plezier.

Hans-Peter is iemand die graag de gevestigde inzichten challenget – hij komt daarbij niet met lege handen, maar met uitdagende, radicale, nieuwe business-modellen. Hij werkt zijn visie op verschillende manieren uit, is zeer actief op social-media waar hij een goede neus heeft voor trends en game-changers.

Hans-Peter is een succesvolle, resultaatgerichte teammanager bij SURF. Hij beschikt over een sterk analytisch vermogen, commercieel inzicht en ruime ervaring. 

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipisicing elit, sed do eiusmod tempor incididunt ut labore et dolore magna aliqua.

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipisicing elit, sed do eiusmod tempor incididunt ut labore et dolore magna aliqua.